12 șoferi prinși băuți la volan în numai 3 ore

0

Polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere, în numai trei ore, iar potrivit datelor transmise de Poliția Teleorman, în intervalul precizat oamenii legii depistând în trafic nu mai puțin de 12 șoferi care consumaseră băuturi acoolice.

De asemenea, bilanțul acțiunii derulate, joi, de structurile de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman arată că oamenii legii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale și au retras trei certificate de înmatriculare șoferilor care au pus în pericol circulația pe drumurile publice.

“În urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 20000 de lei, reținute 15 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru consum de alcool, respectiv 12 sancțiuni și șapte pentru nepurtarea centurii de siguranță. Dintre cele 15 permise de conducere reținute, 12 au fost pentru consum de alcool”, transmite IPJ Teleorman.

Polițiștii rutieri teleormăneni vor organiza și executa, în perioada următoare, și alte acțiuni preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here