12 accidente rutiere cu 2 morți și 14 răniți pe drumurile din județ, la final de săptămână

0

Nu mai puțin de 12 accidente rutiere s-au produs, pe drumurile din Teleorman, în intervalul 5-7 aprilie, a anunțat IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, 14 persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale și, din nefericire, două persoane și-au pierdut viața.

 

În cauze au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

Polițiștii atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat cinci infracțiuni, dintre care conducere sub influența alcoolului (Călmățuiu) și conducere sub influența substanțelor susceptibile a avea efecte psihoactive (Alexandria și Peretu).

Totodată, la nivelul județului s-a acționat preventiv – reactiv, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here