0

În perioada 31 iulie – 3 august, polițiștii teleormăneni au intervenit la peste 450 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 420 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 190.000 de lei, au reținut 36 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.
De asemenea, au fost întocmite șapte dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și alte trei pentru violență în familie.

Accident rutier cu victime, pe DN6 la Plosca

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul unui accident rutier produs, duminică, 2 august, pe DN 6, pe raza localității Plosca.
Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Peretu, ar fi avut alte preocupări în timp ce conducea un motociclu și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat pe sensul opus de mers, pe partea carosabilă.
În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 23 de ani, acesta fiind condus la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, conducătorul motociclului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă.

Ordin de protecție, dat de polițiștii alexăndreni

Polițiștii din Alexandria au fost sesizați duminică, în jurul orei 15:00, de către o femeie în vârstă de 52 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către concubinul ei.
Din cercetări a reieșit că, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul de 60 de ani și-ar lovit concubina cu pumnul în zona feței.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis ordin de protecție provizoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here